• Google+

УКРГАЗБАНК виплатив понад 1,2 млрд грн вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК»

20 октября 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

За перші дні чергового етапу виплати коштів вкладникам Дельта Банку гарантовані суми отримали 11 416 клієнтів на загальну суму 1 234 135 952,83 грн.

Черговий етап виплати коштів вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» в УКРГАЗБАНКУ розпочався 8 жовтня 2015 року. Виплати здійснюються вкладникам, які при укладанні договору з АТ «ДЕЛЬТА БАНК» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: місто Київ, Київська, Вінницька, Рівненська, Черкаська, Сумська, Закарпатська, Чернівецька та Кіровоградська обл. Виплата коштів вкладникам здійснюється за Загальним реєстром - незалежно від часу закінчення строку депозитного договору. Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

З метою розширення можливостей обслуговування клієнтів, УКРГАЗБАНК щодня залучає до обслуговування максимальну кількість операторів контакт-центру, які цілодобово здійснюють реєстрацію вкладників, а також співробітників інших структурних підрозділів Банку. Для більш комфортного обслуговування клієнти самостійно обирають зручну дату та відділення для отримання своїх коштів.

Нагадуємо, з метою уникнення черг у відділеннях УКРГАЗБАНКУ клієнтам необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0-800-309-000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовно), 044-494-46-50 або з мобільного - 358. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН). Подати заявку для реєстрації можна також на сторінці «Фінансовий радник», вказавши контактний номер телефону для подальшого зв’язку з представником УКРГАЗБАНКУ. Співробітники Банку зв’язуються з кожним клієнтом протягом доби.

Працівники контакт-центру призначать дату та адресу відділення АБ «УКРГАЗБАНК», в якому Ви зможете отримати вклад. Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період до 18 листопада 2015 року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет