• Google+

Укрінбанк у Вінниці – нове приміщення

2 ноября 2010 г. — ПАО «Укринбанк»

1 листопада 2010 року, в понеділок, у Вінниці відбулося новосілля філії Укрінбанка. Вінницька філія АТ «Укрінбанк», була зареєстрована Головним Управлінням Національного банку України по м. Києву і Київської області 23.05.1994 років.

У своєму вітальному слові директор філії Буговськая Людмила Леонідівна підкреслила, що головна мета переїзду банківської установи Укрінбанка - зміцнення позицій Укрінбанку на ринку банківських послуг Вінницького регіону, підвищення якості банківських послуг запитам наших існуючих і потенційних клієнтів, що відповідають. «У своїй стратегії банк орієнтується на комплексне обслуговування. Місія банку полягає в сприянні розвитку бізнесу підприємств реального сектора економіки, в зміцненні у зміцненні їх фінансового стану, що гарантує зайнятість і створення додаткових робочих місць", - відзначила пані Директор.

Новосілля філії є частиною реалізації нової стратегії розвитку Укрінбанка. До кінця 2010 року будуть покращуватись умови обслуговування в містах Донецьку, Івано-Франківську, Дніпропетровську і Києві.

Філія в м. Вінниця надаватиме весь комплекс банківських послуг, включаючи розрахунково-касове обслуговування, депозитні і кредитні операції як юридичним, так і фізичним особам.

Філія, розташована в історичному, культурному і діловому центрі Вінниці по вулиці Пирогова, 7.
Директором Вінницької філії банку призначена Буговська Людмила Леонідівна, 1967г.р., у 1988г. закінчила Київський торговельно-економічний за фахом «Бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності» і отримала кваліфікацію економіста. Досвід роботи в банківській сфері більше 5 років.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет