• Google+

В ПАТ «Укрсоцбанк» стартувала нова спеціальна пропозиція «Вклад у майбутнє»

31 мая 2012 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

ПАТ «Укрсоцбанк», який працює під торговою маркою UniCredit Bank, запровадив літню спеціальну депозитну пропозицію під назвою «Вклад у майбутнє», розроблену для клієнтів сегменту мікро- та малого бізнесу (ММБ).

У рамках спеціальної пропозиції нові та існуючі клієнти ММБ, які пролонгують або розміщують депозити в національній валюті на умовах будь-якого строкового вкладу з продуктового ряду ММБ у сумі від 100 000 гривень, терміном 6 місяців та більше, отримують сертифікат, який дає можливість вже через 6 місяців скористатися наступними пільгами при оформленні банківських продуктів:

Ольга Полонська, керівник Управління мікро- та малого бізнесу ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™, зазначила: «Дана пропозиція буде цікавою для всіх категорій наших клієнтів та в будь-якому випадку допоможе зменшити їх витрати на поточну діяльність. Клієнт отримує можливість протягом 6 місяців з моменту початку дії сертифікату скористатися всіма запропонованими пільгами. Для цього достатньо при оформленні продукту просто надати сертифікат менеджеру.

Спеціальна пропозиція «Вклад у майбутнє» триватиме з 01 червня 2012 року по 31 серпня 2012 року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет