• Google+

Відбулася прес-конференція з нагоди передачі кардіохірургічного обладнання Державній установі

18 марта 2011 г. — ПАО «Первый Инвестиционный Банк»

За участі ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» та Благодійної фундації «Відкриті серця України» відбулася прес-конференція з нагоди передачі кардіохірургічного обладнання Державній установі «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії», придбаного на кошти, зібрані під час акції «Милосердний Валентин – 2011».

17 березня 2011 року в Державній установі «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України» за адресою м.Київ, вул. Чорновола, 28/1 відбулася прес-конференція з нагоди передачі кардіохірургічного обладнання ДУ «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії», придбаного на кошти, зібрані під час акції «Милосердний Валентин».

Нагадаємо, що Благодійна фундація «Відкриті серця України», маючи твердий намір активно долучитися до вирішення проблем серцево-судинних захворювань у суспільстві, вирішила допомогти Центру у придбанні кардіохірургічного обладнання. З цією метою Фундація спільно з ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» ініціювала проведення благодійної акції «Милосердний Валентин». Акцію також підтримали Міністерство охорони здоров’я України і відома українська співачка Ірина Розенфельд.

До дня Святого Валентина (14 лютого 2011 р.) через мережу відділень ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» було розповсюджено майже 2000 листівок-«валентинок» з тематичним акційним дизайном. Саме завдяки зібраним під час акції коштам і додатковій благодійній допомозі, наданій Фундації від ПАТ «Перший Інвестиційний Банк», для Центру були придбані два комплекти кардіохірургічних освітлювачів загальною вартістю 55 000 грн.

На сьогоднішній день ці освітлювачі є вкрай необхідними в Центрі. Відтепер в трьох операційних Центра, за необхідності, можливо буде одночасно оперувати трьох новонароджених!

Проведення акції «Милосердний Валентин» під девізом: «Любов рятує серця» – це прояв небайдужості, співчуття, розуміння того, що є вкрай необхідним для рятування життя дітей. Це приклад того, що не дивлячись на економічні труднощі, люди повертаються обличчям у бік тих, хто найбільше потребує допомоги – приречені діти.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет