• Google+

Відтепер в чернігівському басейні можна розрахуватись національною карткою НСМЕП

17 апреля 2009 г. — ПАО «Поликомбанк»

Відтепер відвідувачі чернігівського басейну, що розташований на проспекті Перемоги, 34, мають можливість сплачувати за послуги цього плавально-оздоровчого комплексу карткою Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП), адже 14 квітня 2009 року спеціалістами Полікомбанку тут був встановлений термінал, призначений для проведення платежів такими картками.

Застосування платіжних карток для розрахунків у сфері торгівлі та послуг набуває все більшої популярності серед населення, оскільки має неабиякі переваги порівняно із використанням готівки.

Прихильників такого способу оплати приваблює, зокрема, те, що кошти з рахунку можна використовувати в міру необхідності здійснення витрат, а це, з одного боку, додатковий дохід у вигляді процентів, що нараховуються банком на залишок коштів на рахунку, з іншого ж боку, економія на сплаті процентів за кредитом, що є актуальним для власників карток з відкритим кредитним лімітом.

Також немає потреби відвідувати банк для отримання готівки – а це суттєва економія часу.

Крім того, можливість розрахуватися карткою в торговій мережі дозволяє здійснювати бажані покупки у випадках, коли не вистачає наявної готівки.

Важливою є й впевненість у збереженні коштів, адже втрата картки не призведе до втрати коштів на рахунку (зрозуміло, якщо ПІН-код не зберігається разом з карткою).

Отже, оплата товарів та послуг платіжною карткою має тільки позитивні моменти для власників карток, чисельність яких постійно зростає, як і зростає кількість торгових та інших установ, де можна розрахуватись картками НСМЕП.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет