• Google+

Виплати коштів вкладникам ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ДАНІЕЛЬ» здійснюватимуться за результатами розгляду індивідуальних письмових звернень до Фонду

12 июня 2014 г. — Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) повідомляє, що відшкодування коштів вкладникам ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ДАНІЕЛЬ», які не звернулися до банку-агента Фонду в період з 23 квітня по 05 червня 2014 року, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень до Фонду.

Для отримання гарантованої суми необхідно надіслати до Фонду:
Якщо відшкодування виплачується іншим особам за довіреністю, спадщиною тощо, до Фонду повинні бути надіслані також завірені в нотаріальному порядку копії зазначених документів.

Після отримання Фондом вищезазначених документів вкладнику або іншій особі (представнику, спадкоємцю тощо) буде зроблено переказ коштів і надіслано відповідне повідомлення.

Для отримання коштів вкладнику або іншій особі (представнику, спадкоємцю тощо) необхідно буде звернутись до вказаного у повідомленні банку-агента з паспортом та документом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Довідки у Фонді за телефоном «Гарячої» лінії Фонду: 0-800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні).
Адреса Фонду: 01032, м. Київ, бульвар Т.Шевченка, 33-Б.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет