• Google+

Хто готовий видати гроші в борг на картку без перевірки кредитної історії

15 января 2022 г. — Банки Украины

Банки неохоче дають гроші у борг людям, які ніколи не користувалися послугами кредитування або мають прострочення за раніше оформленими кредитами. МФО, навпаки, готові видати гроші на картку без перевірки кредитної історії на будь-які цілі. Для оформлення вам знадобиться лише доступ в інтернет та паспорт.

Де взяти онлайн кредит без перевірки кредитної історії

В Україні сотні мікрофінансових організацій, через що позичальникам доводиться витрачати багато часу на вибір кредитора. Ми рекомендуємо скористатися послугами фінансової компанії ЗеКредит. Нові клієнти можуть взяти позику розміром від 1 000 до 7 000 грн під 0.5% на добу. Погасити платежі потрібно впродовж 30 днів.

Оформити онлайн кредит на карту

Крім вигідних умов кредитування, позичальники виділяють низку причин взяти гроші в борг на картку без перевірки кредитної історії у МФО ЗеКредит:

Діяльність мікрофінансової організації регулюється чинним фінансовим законодавством України, а свідоцтво про реєстрацію фінустанови, аудиторський звіт, приклад договору та інші документи знаходяться на сайті у відкритому доступі. Для захисту інформації про позичальників від перехоплення, завантаження та редагування використовується шифрування інтернет-з'єднання за протоколом HTTPS.

Як отримати гроші в борг на картку без перевірки кредитної історії

Щоб оформити онлайн кредит без перевірки кредитної історії, потрібно переконатися відповідно до вимог мікрофінансової організації. У МФО ЗеКредит можуть взяти позику українські громадяни віком від 18 до 65 років на момент підписання договору. Для оформлення потрібно надати номер мобільного телефону, дані паспорта та ідентифікаційний код, реквізити банківської картки.

Якщо хочете взяти онлайн кредит в ЗеКредит, зробіть наступне:

  1. На головній сторінці сервісу натисніть кнопку «Вхід».

  2. Вас автоматично перенаправить на сторінку, де потрібно ввести номер мобільного телефону.

  3. Для завершення реєстрації введіть останні чотири цифри номеру, з якого вам зателефонують.

  4. В анкеті позичальника вкажіть стандартні відомості про себе, паспортні дані та ідентифікаційний код.

  5. На сторінці подання заявки на онлайн кредит виберіть потрібну суму та період погашення платежів, після чого надішліть її на розгляд.

  6. Поки компанія розглядає запит, додайте спосіб отримання коштів, вказавши номер, захисний код та термін дії банківської картки.

  7. Коли прийде повідомлення про схвалення заявки, підпишіть електронний кредитний договір та паспорт кредиту, після чого компанія перерахує кошти на вашу банківську картку.

Якщо поки лише шукаєте надійну мікрофінансову організацію, рекомендуємо пройти стандартні процедури оформлення. Прямо зараз перейдіть на сервіс ЗеКредит, створіть особистий кабінет, заповніть анкету позичальника та додайте реквізити банківської картки. Коли забажаєте взяти гроші в борг на картку без перевірки кредитної історії, зможете увійти до особистого кабінету та подати заявку, а вже через 1-2 хвилини – підписати документи та отримати кошти на банківську картку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет