• Google+

Компанія «Фенікс», що займається реалізацією та доставкою запчастин та інструментів

15 сентября 2023 г. — Банки Украины

Фірма працює вже багато років і встигла здобути звання надійного постачальника апаратури для станції техобслуговування та матеріалів для шиномонтажу. Організація «Фенікс» займається доставкою товарів як із вітчизняних, так і із закордонних магазинів. За зазначений час роботи фірмі вдалося підписати величезну кількість договорів з іноземними компаніями-виробниками різної автосервісної апаратури. У Росію поставляються товари з країн: Бразилія, Німеччина, Китай, Італія, Туреччина, Швеція.

Чому слід співпрацювати саме із цією фірмою?

Апаратура для шиномонтажу

Товари, доставкою яких займається компанія

Апаратура для шиномонтажу

В асортименті згаданого інтернет-магазину є вулканізатори для повного спектра розмірів покришок, допоміжні агрегати (наприклад, інструменти для шліфування, борторозширювачі), різні латки, пластирі, клейові склади та автохімія. Компанія пропонує за вигідною вартістю придбати розхідники для встановлення шин, які постачаються від іноземних виробників.

Апаратура для станцій технічного обслуговування

На цей час в асортименті магазину «Фенікс» є:

Обладнання, призначене для обслуговування ходової системи - випресувальники, стяжки, пристрої для відновлення кульових деталей гальмівної структури.

Італійська компанія спеціалізується на виробництві професійного оснащення для контактного, дугового, точкового зварювання, а також інструментів для кузовних робіт (кліщі, споттери та ін.). Зварювальне обладнання Telwin – це надійність, різноманітність моделей та типів пристроїв, якість відповідно до сертифікації ISO 9002, ISO 9001 (з 1994 року).

Італійські розробники передбачили апарати всім видів зварювальних робіт. Їх принцип роботи: формується електрична дуга для нагрівання, розплавлення металу, його надійна адгезія з матеріалом обробки. Тому логічно розглянути види електрозварювання, перш ніж перейти до асортименту.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет