• Google+

ОТП Банк рекомендує клієнтам активніше використовувати інструменти дистанційного банкінгу

17 февраля 2015 г. — ПАО «ОТП Банк»

Сучасні умови і темп життя вимагають від усіх провайдерів послуг впровадження нових технологій, а від користувачів – переходу на альтернативні канали і можливості.

З метою економії часу і коштів, а також задля підвищення комфорту банківського обслуговування, ОТП Банк радить всім клієнтам активніше використовувати можливості впроваджених Банком інструментів і сервісів.

З цією метою на сайті ОТП Банку опублікована спеціальна Пам'ятка щодо ефективного використання альтернативних каналів обслуговування.

Відзначимо, що в умовах, коли банкам з економічних причин доводиться скорочувати мережу відділень, наведені в Пам'ятці сервісні рекомендації набувають ще більшої актуальності.

Зокрема, в рекомендаціях докладно описані алгоритми управління поточними, ощадними та депозитними рахунками за допомогою системи OTPdirekt, сервісу інтерактивних SMS і Телефонного банкінгу, інструменти для зручного користування банківськими картками (наприклад, за допомогою послуги «SMS-довідка»), методи погашення кредитів готівкою і кредитів на товар, а також інструменти для здійснення грошових переказів у національній та іноземній валюті.

ОТП Банк звертає увагу клієнтів , що для більшої зручності та мобільності користування Інтернет-банкінгом Банком розроблені новітні мобільні додатки Smartbank на базі iOS і Android.

Таким чином, при ефективному використанні всіх дистанційних каналів, у більшості випадків відвідати відділення банку клієнту необхідно лише для відкриття або закриття рахунків, проведення трансакцій та оформлення документів, які відповідно до законодавства потребують особистої присутності.

«Очевидно, що для виживання в нинішніх кризових умовах всім учасникам ринку доводиться скорочувати витрати, в тому числі і мережу відділень. На жаль, ми не можемо бути винятком, але можемо перенаправити заощаджені кошти на розвиток сервісів електронного банкінгу та альтернативних каналів. Ми вже активно реалізовували цю задачу в 2014 році, запустивши мобільні додатки і низку телефонних функціоналів, і в 2015 році зосередимо свої зусилля на подальшому вдосконаленні Інтернет-банкінгу», - зазначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Як зазначалося, в планах ОТП Банку подальший розвиток електронних каналів банківського обслуговування. При більш активному використанні клієнтами, ці сервіси з часом цілком можуть замінити традиційний візит до банківського відділення, який в сучасних умовах стає все більш затратним як для клієнтів, так і банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет