• Google+

Особливості курсів тестувальників із працевлаштуванням

31 января 2024 г. — Банки Украины

Перевірка програмного забезпечення на відповідність вимогам – це те, що робить фахівець Manual QA. Простіше кажучи – тестувальник. Для тих. хто хоче увійти до ІТ-сфери, це дійсно гарне рішення. Фахівець за підсумком вмітиме в ручному режимі виявляти дефекти, а також проводити з командою розробників роботу, пов'язану з усуненням цих дефектів. Бувши спеціалістом з контролю якості, тестувальник зможе працювати як з веб-ресурсами, так і з мобільними програмами, а також з операційними системами та відеоіграми.

курси Manual QA

Чому варто піти на курси Manual QA: переваги професії

Люди, які дійсно хочуть працювати в ІТ, обирають https://edu.cbsystematics.com/ua/specialities/qa-manual одразу з кількох причин:

Курс https://edu.cbsystematics.com/ua/specialities/java-developer розрахований на людей, які взагалі не мали відношення до сфери програмування або мають про неї дуже розпливчасте уявлення. Крім того, його часто вибираю ті, хто отримував знання самостійно та хоче їх систематизувати – тут без професійних викладачів не обійтися.

курси Manual QA

Курс тестувальника: що треба знати

Заняття проходять в режимі онлайн - у "Зумі", у вечірній час, що дуже зручно, оскільки навіть людина, яка працює, зможе виділити на них час. Усього курс передбачає 78 годин, які поділяються на три місяці. Заняття проходять тричі на тиждень, уроки записуються та зберігаються у відеоформаті, вони залишаються доступними для всіх, хто сплатив курс, у будь-який час.

Студенти можуть ставити запитання не лише під час занять – їм також доступне спілкування у навчальному чаті. Там збираються не тільки одногрупники, але також ментор та асистент, так що все просто та ефективно.

Після кожного заняття учні отримують домашнє завдання, яке потрібно здати у спеціальній системі, крім того, після кожного модуля (а їх чотири) студенти проходять тестування, а за його результатами - сертифікати, що підтверджують рівень знань. Звісно, студенти також отримують фідбек і за всіма домашніми завданнями, які вони виконали – там буде не лише оцінка, а й рекомендації.

Також усі студенти виконують кілька курсових проектів, при цьому фінальному приділяється максимум уваги, оскільки він підтверджує загальний рівень компетенції.

курси Manual QA

Курси тестувальника – шлях до працевлаштування

Після проходження програми та успішного підтвердження рівня знань студенти отримують диплом. який пред'являється на співбесіді. Крім того, їм пропонується додаткова можливість пройти стажування – якщо студенти хочуть до того, як піде шукати роботу, спробувати свої сили у реальному комерційному проекті, вони отримують таку можливість. Звісно ж, працевлаштуванню такий цінний досвід також сприяє, оскільки найкращі студенти залишаються працювати у компанії.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет