• Google+

Понад 5 тисяч українців отримали «енергоефективні» кредити від УКРГАЗБАНКУ

12 октября 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

На сьогодні УКРГАЗБАНК уже видав 5 392 кредити за програмою «Тепла оселя» на загальну суму майже 93 млн грн. Зокрема, 7 жовтня Банк встановив власний абсолютний рекорд - цього дня українцям було видано 201 «енергоефективний» кредит.

У середньому сума кредиту на заходи з енергозбереження становить 17,5 тис. грн. При цьому  близько 90% позичальників УКРГАЗБАНКУ оформлюють кредити на придбання енергозберігаючого обладнання та матеріалів, 10% - на придбання негазових котлів.

Нещодавно УКРГАЗБАНК зробив «енергоефективний» кредит «Тепла оселя» ще доступнішим. Розуміючи важливість виконання Державної програми з енергоефективності, УКРГАЗБАНК як активний учасник цієї програми з 1 жовтня  знизив відсоткову ставку за кредитом «Тепла оселя» до 24,5% річних. При цьому рівень відшкодування від держави на придбання енергоеффективного обладнання або матеріалів залишився незмінним – до 70%.

Кредитна програма УКРГАЗБАНКУ «Тепла оселя» діє для клієнтів – фізичних осіб по всій  території України. Кредит за даною програмою з відшкодуванням від держави можна отримати в будь-якому відділенні банку, а також в мережах будівельних супермаркетів «Епіцентр» та «Нова Лінія» в м. Києві та Київській області.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет