• Google+

УКРГАЗБАНК виплатив кошти вже 5 368 вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» на суму 137,6 млн грн

15 июня 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

З 11 червня 2015 року АБ «УКРГАЗБАНК» розпочав виплати коштів вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК», які при укладанні договору вказали місце реєстрації за паспортом: Вінницька, Донецька, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська, Сумська, Хмельницька та Черкаська обл. На сьогодні УКРГАЗБАНКОМ зареєстровано 23 672 клієнти, гарантовані суми виплат отримали 5 368 осіб на загальну суму – 137,6 млн грн.

УКРГАЗБАНК у повному обсязі здійснює виплати вкладникам неплатоспроможного Банку та гарантує обслуговування кожного клієнта. Для прискорення процедури реєстрації, УКРГАЗБАНК забезпечив додатковий канал комунікації з вкладниками АТ «ДЕЛЬТА БАНК». Подати заявку для реєстрації можна також на сторінці «Фінансовий радник», вказавши контактний номер телефону для подальшого зв’язку з представником УКРГАЗБАНКУ. Співробітники Банку зв’язуються з кожним клієнтом протягом доби.

«З метою розширення можливостей обслуговування клієнтів, УКРГАЗБАНК залучив до обслуговування максимальну кількість операторів контакт-центру, які цілодобово здійснюють реєстрацію вкладників. Співробітники Банку максимально швидко здійснюють пошук та реєстрацію клієнтів, що в середньому становить 2,5 хвилини. Кожен оператор протягом робочого дня приймає близько 350 дзвінків щодо реєстрації, зокрема, за вихідні було зареєстровано 2844 клієнти. Ми і надалі прикладатимемо зусилля для забезпечення комфортного та швидкого процесу для кожного клієнта. Додатково просимо під час дзвінка до контакт-центру бути готовими вказати індивідуальний податковий номер для прискорення процесу пошуку»,  –  зазначив в.о. начальника контакт-центру УКРГАЗБАНКУ Сергій Самко.

Нагадуємо, з метою уникнення черг у відділеннях УКРГАЗБАНКУ клієнту необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовно), 044-494-46-50 або з мобільного - 358. Реєстрація здійснюється цілодобово. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН).

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, строк дії яких закінчився 3 березня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період по 2 вересня 2015 року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет