• Google+

УКРГАЗБАНКУ підтвердили найвищу надійність депозитів

19 июня 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

18 червня 2015 року «Українське кредитно-рейтингове агентство» підтвердило рейтинг депозитів УКРГАЗБАНКУ на рівні «A» (найвища надійність). Також агентство підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг УКРГАЗБАНКУ на рівні «uaA+» з прогнозом рейтингу «стабільний». Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Для оновлення кредитного рейтингу використовувалася фінансова звітність за 2014 рік та I квартал 2015 року, а також внутрішня інформація, надана Банком у ході рейтингового процесу.

Агентство відзначає, що рівень кредитного рейтингу підтримується достатніми показниками ліквідності та ефективності діяльності на тлі низької вартості ресурсної бази, диверсифікацією банківського бізнесу, що позитивно відображається на структурі доходів, розвиненою регіональною мережею і карткових бізнесом, а також високим рівнем підтримки з боку держави - основного акціонера УКРГАЗБАНКУ.

Також агентство підкреслює, що проведене у травні поточного року збільшення статутного капіталу на 3,2 млрд грн дозволило істотно поліпшити показники капіталізації та ліквідності Банку. Докапіталізация також дозволила збільшити частку держави в капіталі УКРГАЗБАНКУ до 94,6984%.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет