• Google+

Universal Bank- перший в Україні мобільний банк пропонує розмістити вигідні депозити для фізичних осіб: оптимальні умови та високі ставки

9 декабря 2020 г. — Банки Украины

Universal Bank вже більше двадцяти років співпрацює зі своїми клієнтами, що є великим показником надійності банку. Це сучасний банк, який надає послуги особам, юридичним чи фізичним. Виконує якісне обслуговування свої клієнтів, зокрема українських бізнесменів.

Переваги банку

Основні переваги банку Universal Bank:

  1. Професіоналізм та висока репутація.
  2. Доступність до клієнтів. Для зручності і швидкості спілкування розроблені : Viber і Telegram бот.
  3. Постійний розвиток і покращення.
  4. Соціальна відповідальність.

Як відкрити депозит?

Рахунок в Universal Bank відкривається згідно до заявки, яка має бути підтвердженням, на розміщення депозиту особи та безготівкового перерахунку коштів з існуючого рахунку клієнта, який був відкритий у банку, при умові , що клієнт попередньо уклав договір про банківське обслуговування. Щоб відкрити депозити фізичних осіб клієнт може скористатись відділенням банку, або зробити це онлайн через чат-бот.

Існуючи депозити

Зростаючий

Депозит на два місяці. Він розділений на три етапи:

Обов’язкові умови розміщення депозиту включають в себе: обов’язково два місяці та без можливості поповнення депозиту. Також Мінімальна сума відкриття становить - 1000 в чат-боту а у відділені банку – 5000. Також є можливість капіталізації. Існує можливість дострокового розірвання.

Святковий

Депозит на чотири з половиною місяців. Три етапи:

Депозит обов’язково на 4.5 місяці, без можливості поповнення. Ставка зростає кожні сорок п’ять днів. Є можливість розірвання, та можливість капіталізації.

Депозити з можливостями поповнення

Депозити можна відкрити у: гривнях, доларах та євро. У гривнях строк починається з одного місяця і до 24 місяців, також відбувається підвищення проценту, в залежності від кількості місяців. В доларах відкриваються депозити від 3 місяців і 0,5 відсотків річних до 12 місяців і 1 відсотка річних. В євро незалежно від кількості місяців відсоток буде – 0.5.

Данні депозити мають можливість автоматичного продовження. Також можуть відкриватись через чат-ботів. Банк дає можливість щомісячного поповнення. Існує можливість капіталізації.

Universal Bank – це банк, який постійно розвивається, та покращує відносини зі своїми клієнтами. Проста система онлайн заявок, спрощує процес депозитів, та виводить банк на вищій рівень.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет