• Google+

Як обрати однотонні футболки під друк

15 марта 2024 г. — Банки Украины

Неважливо, чи плануєте ви продавати футболки, для яких створили унікальний цікавий принт, чи замовляєте одяг для себе або на подарунок. Важливо ретельно підійти до вибору дійсно якісного та стильного виробу. Адже усі елементи гардеробу мають не лише вписуватися в загальний образ, але й бути здатними прослужити якомога довше, витримувати часту експлуатацію та прання, залишатися приємними на дотик. І що найголовніше – зберігати насиченість та яскравість принтів, передаючи усі, навіть найскладніші відтінки.

Сконструювати дизайн футболки для друку сьогодні можна онлайн, попередньо обравши потрібні саме вам моделі одягу. Ми підготували корисні поради, як обрати футболки, на які в подальшому будуть наноситися візерунки, фотографії або цікаві креативні написи.

Визначаємося з матеріалом виробів

Тут усе максимально просто. Найбільш якісним та доречним матеріалом для футболок, що в подальшому будуть декоруватися принтами, є стовідсоткова бавовна. Це натуральна, гіпоалергенна та приємна на дотик тканина, яка відрізняється особливою м'якістю та простотою у догляді.

Ще одна з важливих її переваг полягає у тому, що бавовна легко сприймає будь-які відтінки. А отже, ви зможете передати на тканині навіть найскладніші кольори. І зробити готовий принт максимально чітким та якісним. Таким, що збереже свою яскравість навіть після частого використання та прання одягу.

Як обрати фасон футболок

За своїм фасоном футболки – це зазвичай більш вільний одяг, який є ідеальною універсальною базою для будь-якого образу. Їх можна надягати на прогулянки, зустріч з друзями, походи в магазин і навіть на роботу чи навчання, носити як домашній одяг тощо.

Різниця у фасоні зазвичай полягає у дизайні вирізу. Він може бути6

  1. Круглим. Доволі закритий фасон, який дозволяє створити більш лаконічні та стримані образи. Легко поєднуються в тому числі з класичними жакетами, тренчами.
  2. V-подібні вирізи. Оголюють трохи більше шкіри і актуальні переважно у теплу безвітряну погоду. Втім, саме такий формат дозволяє зробити шию більш витягнутою, а обличчя – стрункішим.

Що ще потрібно знати для вибору футболок під принт

Якщо вам потрібні футболки, декоровані цікавими унікальними принтами, завчасно визначтесь також з:

  1. Кількістю виробів. Це можуть бути оптові та роздрібні умови замовлень. Перші актуальні для компаній, які замовляють футболки як корпоративний одяг, або для брендів, що планують в подальшому продавати вироби. Роздрібне замовлення актуальне переважно для тих, хто обирає виріб для себе або в подарунок близьким людям.
  2. Кольором. Найбільш універсальними є базові нейтральні відтінки: білі, сірі, чорні. Втім, сьогодні ви можете замовити друк і на більш яскравій футболці: червоній, жовтій, зеленій.

Не менш важливою також є ціна виробу. З цим параметром варто визначитися завчасно. Зв'яжіться з представниками компанії для обговорення усіх деталей. Остаточна вартість буде залежати від кількості виробів та складності принта, а також термінів виконання замовлення.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет