• Google+

Як вибрати електронну сигарету

1 октября 2023 г. — Банки Украины

Електронні сигарети є одним із найпопулярніших аксесуарів курця сьогодні, носити з собою пачку та запальничку давно не модно. Тому більшість курців роблять вибір на користь вейпів. Але як зробити його правильно? Адже електронні сигарети справді бувають різні. Для того, щоб вибирати усвідомлено, слід ознайомитися з основною інформацією.

Як вибрати електронну сигарету

Класифікації електронних сигарет – основа вибору

Якщо говорити про те, як правильно вибрати такий пристрій, то основною класифікацією буде поділ за функціоналом:

Це не єдина класифікація, яка пропонується сьогодні. Так, є любителі ширяння, які при виборі звертають основну увагу на затягування.

Так, комусь найбільше до вподоби ті електронні сигарети, які на кшталт затяжки нагадують звичайні. Це добре рішення, якщо хочеться без дискомфорту перейти від звичної пачки до електронної сигарети.

Інші воліють кальянну тягу - вона вимагає трохи більше зусиль при вдиханні, але кількість пари при цьому дійсно аналогічна тому, що дає кальян. Крім того, моделі можуть бути необслуговуваними, так і обслуговуваними, цей момент також в обов'язковому порядку враховується при покупці.

Як зробити вибір на основі вихідних даних

Якщо курець зі стажем хоче придбати модель для заміни звичної сигарети, йому найбільше підійде пенстайл, а також деякі види підсистем. До того ж завжди можна вибрати атомайзер під сигаретну тягу. Деякі люди хочуть просто виглядати модно, гуляючи в хмарі пари - і ось для них якнайкраще підходить кальянна тяга.

Крім того, важливим фактором при виборі електронної сигарети є об'єм акумулятора, оскільки від нього залежить автономність пристрою. Чим частіше вейпер користується аксесуаром, тим об'ємнішим повинен бути акумулятор.

Крім того, слід також дивитися і на бренд – їх на ринку дуже багато, в ідеалі варто вибрати перевірений багатьма парниками.

І, звісно, при виборі обов'язково потрібно дивитися на зовнішній вигляд. Все-таки електронна сигарета в першу чергу є модним аксесуаром, тому вона має подобатися своєму власнику – по суті, дизайн є єдиним суб'єктивним фактором вибору такого виробу.

Електронні сигарети - це досить широкий сегмент, який дозволяє вибирати саме те, що подобається і приносить максимум задоволення під час ширяння. Правильний вибір дозволяє довго насолоджуватися улюбленими уподобаннями й при цьому стильно виглядати.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет