• Google+

Які проблеми вирішує аутсорсинг ведення кадрового обліку?

27 мая 2024 г. — Банки Украины

Керівники компаній, від яких ми отримуємо запити на ведення кадрового обліку, https://www.uhy-prostir.com/buxgalterski-poslugy/ найчастіше звертаються до нас із наступними проблемами:

Кадрове діловодство та організація кадрового обліку – доволі складний процес. Чим більше працівників працює в компанії чи організації, тим складніше організувати ефективний кадровий облік. Аутсорсинг кадрових процесів розв’язує всі ці проблеми та бере не себе клопоти, на які не потрібно відволікатись керівнику.

Штатний кадровик чи аутсорсинг

Штатний кадровик чи аутсорсинг?

Можна порівняти ефективність роботи штатного кадровика та залученого спеціаліста з кадрів, та перед тим як це робити варто замислитись, для чого вам потрібна кадрова служба та які задачі та функції вона має виконувати. Адже саме ця відповідь буде основою для вашого рішення: штатна кадрова служба чи аутсорсинг ведення кадрового обліку.

При прийнятті рішення варто розуміти, що жоден штатний кадровик не надасть вам тих переваг, які може забезпечити аутсорсингова компанія:

  1. Досвід, який мають спеціалісти аутсорсингових компаній.
  2. Команда. Коли працює не один спеціаліст, а ціла команда висококваліфікованих фахівців. До того ж не потрібно шукати хто замінить працівника, який захворів чи пішов у відпустку.
  3. Мінімізація ризиків виникнення помилок та штрафних санкцій.
  4. Якісне виконання поставлених задач та зацікавленість у подальшій співпраці.
  5. Вартість кадрового аутсорсингу може бути менша за вартість утримання штатних кадровиків, що є достатньо вагомою перевагою.

Ті компанії та організації, які зацікавлені в ефективному веденні кадрового обліку та організації кадрового діловодства, обирають аутсорсинг. Однак, у більшості компаній зазвичай є працівник, відповідальний за збір та передачу кадрових документів та інших даних в аутсорсингову компанію.

Яким компаніям/організаціям підходить аутсорсинг ведення кадрового обліку?

Аутсорсинг ведення кадрового обліку забезпечує повноцінну роботу кадрового відділу та покриває всі потреби кадрового обліку. Якщо наразі ваша компанія розвивається та направляє всі ресурси на розвиток основної діяльності та налагодження всіх процесів роботи, ефективним рішенням буде залучення зовнішніх спеціалістів з кадрового адміністрування. Якщо ви уже маєте відділ кадрів та хочете оцінити ефективність його роботи чи оптимізувати штат, залучення спеціалістів аутсорсингових компаній вам допоможе у цьому.

Якщо вам необхідна будь-яка допомога з веденням кадрового обліку чи виконання разових завдань або консультацій, переходьте на сайт нашої компанії за додатковою інформацією.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет