• Google+

Житловий комплекс з індивідуальною паркуванням

18 сентября 2018 г. — Банки Украины

Відмінною особливістю багатьох житлових будинків радянської споруди в Чернівцях є відсутність парковки. Однак, новобудови міста позбавлені цього недоліку, так як будуються з урахуванням усіх сучасних вимог. Житловий комплекс з індивідуальною паркуванням - це вибір кожної сучасної людини, яка користується автомобілем.

Сучасний житловий комплекс з паркуванням являє собою повнофункціональну будівлю з підземним паркінгом, а також гостьовою парковкою у прибудинкової території. Як правило, парковка виконана безпосередньо під будинком, охороняється, і розрахована на певну кількість паркувальних місць. У житлових комплексах елітного класу також передбачається контрольно-пропускна система для більш надійного захисту рухомого майна мешканців будинку.

Крім мешканців будинку паркувальне місце може офіційно купити будь-який бажаючий. Щоб знайти оптимальну по розташуванню і безпеки паркування краще всього звернутися у відповідне агентство, яке запропонує масу варіантів у різних районах міста. При цьому, вартість посередницьких послуг складе невелику суму, так як подібна нерухомість не відрізняється високою ціною.

Особливості придбання та експлуатації

Паркувальне місце в підземному або надземному паркінгу можна офіційно купити або взяти в оренду. У першому випадку також потрібно щомісячна плата, яка потрібна для підтримки паркування у належному стані, оплати праці охоронників, обслуговування території та комунікаційних систем. При цьому, придбання паркувального місця забезпечує його офіційне оформлення на покупця з повноцінною захистом прав власності з боку законодавства. У випадку оренди, орендар повністю залежить від власника паркувального місця, а щомісячні витрати істотно вище.

Ціни паркувальних місць відрізняються від району міста, виду паркування, системи охорони та інших факторів. Так, найбільш дорогими є підземні парковки в житлових комплексах з контрольно-пропускний системою охорони. Дані паркувальні місця, переважно, розподіляються між мешканцями будинку. Проте, власники, не рідко, їх продають або здають. Причому, щоб не займатися пошуками покупця або орендаря, у більшості випадків, власники паркувальних місць звертаються у відповідні агентства нерухомості. В результаті, пошук оптимального варіанту краще всього здійснювати саме через профільні агентства.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет