• Google+

Зносостійка сталь HARDOX

22 февраля 2024 г. — Банки Украины

Зносостійкі сталеві пластини створюються із низьковуглецевого металу, за наявності легувальних компонентів: хром, нікель, марганець. Зовнішня частина листа проходить загартування термічною обробкою, що підвищує зносостійкість і продовжує термін її служби. Сталевий лист від https://www.hardsteel.com.ua/ створюється твердим, що дозволяє максимально протистояти зношуванню навіть за екстремальних ситуацій.

Особливості виробу

Hardox 500 – популярна у світовій індустрії зносостійка сталева пластина. Вважається універсальним та стійким до будь-яких погодних явищ матеріалом. Завдяки конструкційним властивостям такі пластини використовуються в будівництві, у виробництві транспортних засобів і так далі. З такої сталі створюються ковші для тракторів, кузови самоскидів, міцне обладнання, що служить для роботи при сильних ударах. Такий виріб витримує будь-які удари, жодних пошкоджень цілісності конструкції не буде. Поверхня додатково обробляється захисним засобом, що робить матеріал стійкішим.

Hardox 500

Де застосовується

Основна сфера застосування – це бетономішалки, снігоочисники, контейнери на колесах та багато іншого. Всі ці технічні засоби використовуються при агресивному середовищі. Пластина має виняткову міцність, твердість, а також ударну в'язкість. Матеріал зарекомендував себе найкращим у світі під час виробництва кузовів, при створенні техніки для сільського господарства, гірничодобувних машин.

Зносостійка сталь піддається згинання, а також легко приварюється до іншого металу. Прекрасно підходить для використання в ситуаціях, де потрібний підвищений рівень зносостійкості. Сталь помітно підвищує корисне навантаження та термін експлуатації, причому зберігається технологічність та міцність виробу.

Це прекрасна альтернатива низькому рівню класифікації, твердості. Відливається з марганцевої сталі або при створенні використовується біметал. Завдяки цьому сталь зберігає якість, стійкий до ударної в'язкості та обробки поверхні, що в результаті призводить до мінімуму будь-який ризик розтріскування.

Термін експлуатації приблизно на 60 відсотків більше, ніж у звичайного сталевого листа, до того ж уникаючи можливості розтріскування. Більш тривалі інтервали з обслуговування допоможуть зменшити будь-які витрати за технічними показниками обслуговування та підвищує продуктивність.

Переваги процесу обробки

Сталева пластина пройшла загартування, легко піддається механічній та зварювальній обробці. Використовується чиста сталь. Продуктивність та міцність матеріалу гарантується. Має високу стійкість за будь-яких погодних умов. Можна використовувати звичайні методи обробки. Запасні деталі для технічних засобів виготовляються швидко та просто.

Для більш точної інформації, замовник може звернутися до служби підтримки, де опишуть всі особливості матеріалу та покажуть, наскільки міцний виріб. Вартість залежить від різновиду виробу та його розміру. Продаж здійснюється оптом та в роздріб за дуже привабливою ціною.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет