• Google+

6 листопада Ерсте Банк проведе конкурс для підлітків на найкращу бізнес-ідею

3 ноября 2010 г. — ПАО «Фидокомбанк»

Підтримуючи ідею підвищення фінансової грамотності дітей, Ерсте Банк спільно з київською бізнес-школою «Дітки-Монетки» оголошує конкурс на найкращу бізнес-ідею для підлітків.

Взяти участь в конкурсі може будь-який підліток віком від 9 до 15 років, який 6 листопада 2010 року завітає до книгарні «Читай-город» у ТЦ «Дрімтаун» (адреса центру – Київ, Оболонський проспект, 1-Б) та власноруч надасть з 15:30 до 16:30 ідею бізнесу для підлітків. Автор ідеї, яку члени журі визнають найкращою, отримає від Ерсте Банку стартовий капітал на її реалізацію.

Перед поданням своєї бізнес-ідеї обов’язково ознайомтесь з умовами конкурсу.

Конкурс буде проводитись в рамках презентації книги «Хочу заробляти. Корисні поради для дітей та підлітків + 60 ідей заробітку» авторів Сергія Біденка та Ірини Золотаревич, яку бізнес-школа «Дітки-Монетки» та видавництво «Баланс Бізнес Букс» випустили за підтримки Ерсте Банку та жіночого журналу LQ. Саме під час презентації та зустрічі з авторами книги і буде оголошено переможця конкурсу. Презентація почнеться о 17:00.

«Успішний банківський бізнес неможливий без фінансово грамотних та відповідальних клієнтів, – коментує подію Тетяна Надточій, директор Департаменту роздрібного бізнесу Ерсте Банку, – виховання яких є доброю традицією для всіх банків Erste Group. Нам би дуже хотілось, щоб, скажімо, у 2020 році молодий та успішний українській бізнесмен міг сказати, що стартовий капітал на реалізацію своєї ідеї він отримав від Ерсте Банку».

Скористайтесь шансом заробити стартовий капітал для власного бізнесу!

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет