• Google+

ARB Club від РАДИКАЛ БАНКУ: отримайте картку учасника та скористайтесь знижками компаній-партнерів

10 июля 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

Більше десяти компаній з різних галузей та напрямків діяльності приєдналися до програми лояльності ARB Club у РАДИКАЛ БАНКУ.

Відтепер власники карток «ARB Club» можуть отримувати різноманітні знижки та бонуси як під час обслуговування в РАДИКАЛ БАНКУ, так і завітавши до компаній-учасників Програми.

У РАДИКАЛ БАНКУ учасники Клубу отримують бонус до ставки за депозитом від 0,1% до 0,5% річних в гривні, знижку до 50% при відкритті банківського сейфу, знижки при кредитуванні та безкоштовне відкриття платіжної картки.

Серед пропозицій компаній-учасників Програми приваблюють знижки до 25% (на послуги СТО) в автосалоні «Ніколь Моторос», який є офіційним дилером Mitsubishi Motors у Києві та Київський області.

По 15% знижки на послуги пропонують стоматологічні клініки «Дент Лайф» та» Євродентал».

Від 2 до 10% знижок можна отримати під час придбання комп'ютерів та комплектуючих у мережі «Diawest»; є можливість отримання 5% знижки на відпочинок в дитячому оздоровчому таборі-санаторії «Славутич» та 3% знижок на медичні послуги в Медико-діагностичному центрі «АЦМД».

Повний перелік компаній-партнерів та розмір бонусів знаходиться на сайті http://radicalbank.ua/ на сторінці «Партнери програми лояльності».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет