• Google+

АТ "Укрінбанк" приєднався до еквайрінгу торгових підприємств платіжних карток American Express в Україні

6 апреля 2010 г. — ПАО «Укринбанк»

29 березня 2010 року АТ "Укрінбанк" розпочав обслуговування торгово-сервісних підприємств України, які приймають в оплату платіжні картки American Express як агент АТ "Укрексімбанк».

25 березня АТ "Укрінбанк" уклав агентську угоду з ПАТ «Укрексімбанк», який дає право АТ "Укрінбанк" залучати на обслуговування Торговців, бажаючих обслуговувати клієнтів за допомогою карток American Express. Сторони домовились про взаємовигідну співпрацю у сфері обслуговування платіжних карт American Express® у торговельно-сервісних підприємствах України.

На сьогоднішній день шість торговців Акціонерного Товариства "Укрінбанк" вже обслуговують клієнтів за допомогою карток American Express.

За умовами Угоди підписаної міжнародною платіжною компанією American Express Limited та публічним акціонерним товариством “Державний експортно-імпортний банк України” з квітня 2010 року АТ “Укрексімбанк” отримує повноваження єдиного банку з еквайрінгу платіжних карт American Express® в Україні.

Член Правління – заступник Голови Правління АТ «Укрінбанк» Денис Новиков підкреслив, що підписання агентської угоди є черговим підтвердженням позитивного розвитку карткового бізнесу в Україні. “Ми сподіваємося, що підписана угода сприятиме розвитку сфери обслуговування карток American Express у торговельно-сервісних підприємствах України та виведенню її на якісно новий рівень”, – зазначив він.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет