• Google+

АУБ бере участь у Міжрегіональній конференції банківських асоціацій України

24 сентября 2010 г. — АУБ

З 24 по 25 вересня 2010 року у м. Дніпропетровськ проходить IV Міжрегіональна конференція банківських асоціацій України. Тема конференції «Сучасні проблеми функціонування банківської системи України в період виходу із кризи». Мета конференції – аналіз сучасних проблем банківського сектору України. Організатором конференції виступила Асоціація «Дніпропетровський банківський союз», яка є членом Асоціації українських банків.

В задачі конференції входить обмін досвідом та ідеями, формування пропозицій щодо внесення змін до нормативних документів НБУ, популяризація ідей регіональних банків щодо підвищення довіри вкладників до банківської системи, принципи та пропозиції по роботі зі стресовими активами тощо.

З вступним словом під час відкриття конференції виступили Президент Асоціації «Дніпропетровський банківський союз» Володимир Косюга, Начальник Управління НБУ в Дніпропетровській області Сергій Згонік, міський Голова м. Дніпропетровськ, Президент Асоціації міст України Іван Куліченко, Президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко.

Під час конференції буде проведено «круглий стіл» на тему «Стан української банківської системи та роль громадських організацій у відновлені її базових функцій». Спікер - Президент АУБ Олександр Сугоняко, модератор – Перший Віце-президент АУБ Володимир Бондар. Також запланована дискусія по темі «Практичні аспекти створення ринку стресових активів кредитних установ України». Спікер - Євген Прокопенко (Міжнародна фінансова корпорація (IFC )).

Планується обговорити широкий спектр питань, що стосуються функціонування національної банківської системи України. Серед іншого, буде приділено увагу негативним наслідкам Постанови НБУ №273 щодо підвищення вимог до мінімального регулятивного капіталу банків до 120 млн. грн. та ліцензійних вимог до 120—240 млн. грн., новаціям у проектах Податкового кодексу України та інших нормативних та законодавчих актах.

В ході конференції також заплановані зустрічі з представниками бізнесу Дніпропетровщини, представниками законодавчої та виконавчої влади регіону тощо.

У конференції, окрім представників АУБ, Дніпропетровського банківського союзу та Управління НБУ в Дніпропетровській області, беруть участь представники банківських об’єднань та комерційних банків з різних регіонів України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет