• Google+

Акціонери КРЕДОБАНКу ухвалили рішення про збільшення статутного капіталу на 368 млн.грн.

21 декабря 2009 г. — ПАО «Кредобанк»

18 грудня у м.Львові відбулися Позачергові Загальні збори акціонерів ВАТ “КРЕДОБАНК”, на яких прийнято рішення про збільшення розміру статутного капіталу товариства та розміщення акцій додаткової (двадцятої) емісії на суму 368 млн.гривень.

Збільшення статутного капіталу ВАТ “КРЕДОБАНК” здійснюється для створення умов подальшого розвитку банку в складних макроекономічних умовах та з метою безумовного дотримання економічних нормативів, встановлених Національним банком України.

Збільшення капіталу за рішенням акціонерів Банку буде здійснюватись шляхом збільшення кількості акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків в рамках закритого (приватного) розміщення акцій банку. Таким чином розміщення акцій буде здійснюватись виключно серед акціонерів банку.

Розміщення акцій триватиме з 26 лютого 2010 року по 17 березня 2010р. (включно). Після завершення емісії та реєстрації додаткового випуску акцій статутний фонд ВАТ “КРЕДОБАНК” має скласти 1 918,97 млн.гривень.

Крім рішення про збільшення статутного капіталу банку акціонери ВАТ “КРЕДОБАНК” ухвалили рішення щодо ряду змін в складі Спостережної Ради банку. Зі складу Спостережної Ради було відкликано представників РКО BP SA Галину Орнатовську, Томаша Зиська. До складу Спостережної Ради натомість було обрано представника РКО BP SA Роберта Бадзяка.

Загальні збори акціонерів відкликали повноваження Яна Карванського як Заступника Голови Спостережної Ради і підтвердили його повноваження як Члена Спостережної Ради. Також були відкликані повноваження Войцеха Папєрака як Голови Спостережної Ради одночасно з підтвердженням його повноважень як Члена Спостережної Ради та обранням його Заступником Голови Спостережної Ради.

Новим Головою Спостережної Ради було обрано Кшиштофа Дреслєра, що на даний час займає посаду Заступника Голови Правління PKO BP SA, відповідального за напрямок ризиків та стягнення, а також напрямок інвестиційних банківських операцій.

В ході загальних зборів акціонерів до відома міноритарних акціонерів Банку було доведено звернення власника істотної участі (мажоритарного акціонера) польського PKO BP SA, який повідомив, що розглядає можливість викупу акцій у міноритарних акціонерів. Детальніше про умови придбання акцій акціонери будуть повідомлені персонально або шляхом публічного оголошення після остаточного визначення процедури викупу акцій.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет