• Google+

Банк “Демарк” – переможець Відкритого чемпіонату міста з веслування на човнах “Дракон”

23 сентября 2009 г. — ПАО «Банк «Демарк»

20 вересня у м. Чернігові відбувся Відкритий чемпіонат міста з веслування на човнах «Дракон», який був присвячений Дню міста.

Організатори змагань – відділ по фізичній культурі і спорту Чернігівської міської ради та міська Федерація по веслуванню на човнах.

Як відзначили організатори змагань, до цього виду спорту виявляють неабиякий інтерес як професійні спортсмени, так і просто аматори.

Драгонбот (така офіційна назва цього виду спорту) має давню історію. Виник він на зорі нашої ери в Китаї. І з кожним роком добуває нових прихильників у Європі.
Цього року Чернігову випала висока честь приймати в себе змагання з веслування на човнах "Дракон" та відкритий чемпіонат міста фактично став неофіційним чемпіонатом України.

Незвичайні човни, стилізовані під фантастичних драконів, привертають увагу глядачів. Недарма місцем змагань обрана ріка Стрижень у районі урочища Ялівщина, адже водяний простір тут виступає як арена для видовищ.

Змагання проходили в трьох класифікаціях: "Open" (винятково чоловіча), "Mix" (чоловіки і мінімум 8 жінок) і "Корпоратив" (аматори). Були дві дистанції - 500 і 200 метрів.

Команда Банку «Демарк» виступила в котегориї «Корпоратив», та змагалася з іншими банками на дистанції 200м.
Працівники Банку «Демарк», проявивши неабияку волю до перемоги, показали досвід співпраці в команді та в результаті виявилися найкращими абсолютними чемпіонами, так як змагання проходили в два етапи, у яких і перемогла команда Банку “Демарк”.

Нагородження переможців відбулося в урочистій формі. Команда банку була нагороджена грамотою Чернігівської Міської Федерації з веслування на човнах «Дракон» та пам»ятним кубком, який було вручено Президентом Федирації Романчуком Сергієм.

Для колективу Банку “Демарк” спорт давно став невід”ємною частиною життя. Працівники Банку постійно приймають активну участь у щорічних спартакіадах, турнірах, які проводяться серед банківських працівників.

Також хотілось би відмітити найактивнішу команду вболівальників Банку “Демарк”, до складу якої входили співробітники Банку. Адже саме від неї залежав моральний дух “Дракона” Банку “Демарк”!

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет