• Google+

Банк “Демарк” виступив спонсором культурних студентських заходів у м. Чернігові

2 февраля 2011 г. — ПАО «Банк «Демарк»

Банк “Демарк” виступив cпонсором проведення першого освітянського балу, який мав цікаву назву”Будемо веселитись” та відбувся 25 січня в добре студентське свято “Тетянин день”.

Організатором балу виступив Чернігівський державний технологічний університет.

На це справжнє свято краси та гармонії зібралося більше двохсот запрошених гостів, серед яких були студенти навчальних закладів м. Чернігова, представники влади, підприємці та освітяни, а також спонсори, в тому числі і представники Банку “Демарк”.

Своєю майстерністю та професійністю вразили танцювальні пари, в ролі прекрасних дам і кавалерів яких виступили представники студентства та викладачи університету, які подарували гостям емоції радості спілкування з танцем та незвичайний заряд енергії.

Танцмейстером та ведучим освітянського балу був відомий неодноразовий чемпіон Європи та світу по бальних танцях, суддя грандіозних проектів “Танцюють всі” та “Танці з зірками” Олексій Литвинов.

Також Банк “Демарк” виступив cпонсором проведення студентського фестивалю акторської майстерності “ СтудГоллівуд”, який відбудеться 5 лютого 2011 року у приміщенні Чернігівського обласного музично драматичного театра ім. Т. Г. Шевченка.

За звання найкращого змагатимуться найталановитіші та найяскравіші студенти чернігівських вищих навчальних закладів Банк «Демарк» завжди приділяє значну увагу спонсорській діяльності, підтримує проведення міроприємств, які розвивають таланти Чернігівщини та сприяють естетичному вихованню дітей та молоді.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет