• Google+

Банківський сейф від РАДИКАЛ БАНКУ – надійний спосіб зберегти свої цінні речі під час відпустки

2 июля 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

Оренда банківських сейфів на сьогодні є найбільш надійним способом цілковитого збереження цінних речей під час своєї відсутності.

Це питання особливо актуальне у сезон відпусток, оскільки з травня по жовтень більшість городян відправляються у відпустки або виїжджають з дому на вихідні дні, відповідно, як мінімум дві доби будинки і квартири залишаються без нагляду господарів. Таким чином оренда банківського сейфу дозволяє вберегти цінні речі і важливі документи від ризику крадіжки.

До того ж з 1 липня 2013 року всі клієнти Банку, які відкриють банківський сейф строком аренди від 90 днів (три місяці), отримують у подарунок платіжну карту Master Card Standart Chip* (під подарунком мається на увазі відкриття карти за 1 гривню).

Акція проходить в ОБОЛОНСЬКОМУ, ПЕЧЕРСЬКОМУ, ПОДІЛЬСКОМУ, ЧАБАНІВСЬКОМУ, ХАРКІВСЬКОМУ, ДОНЕЦЬКОМУ, ВИШНІВСЬКОМУ відділеннях РАДИКАЛ БАНКУ.

Подвійна безпека цінностей та коштів для клієнтів:


Детальніше з тарифами та адресами відділень, в яких знаходяться сейфи, — за посиланням »Індивідуальні сейфи» на сайті банку http://radicalbank.ua/ і в Контакт-центрі за телефоном 0800507005.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет