• Google+

Банку ЛЬВІВ - 20 років!

18 октября 2010 г. — ПАО АКБ «Львов»

У п'ятницю, 15 жовтня, Банк ЛЬВІВ відсвяткував 20-літній ювілей. День був багатим на події, безперечно, лише приємні. З нагоди дня народження було скликано прес-конференцію, яка відбулася у Будинку вчених. На прес-конференції члени Правління ПАТ АКБ ЛЬВІВ відповідали на запитання про показники банку, найбільші досягнення за 20-річний період та плани на майбутнє.

Показники, з якими Банк зустрічає своє 20-ліття, підтверджують правильність стратегії розвитку, що обрав для себе Банк. Так, зокрема, за підсумками діяльності 2010 року зріс статутний капітал Банку з 100,3 млн. грн. до 140,3 млн. грн. Загальними зборами акціонерів прийнято рішення збільшити статутний капітал до 170 млн. грн. Зросли і інші показники - обсяг активів збільшився з 689,0 млн. грн. до 734,4 млн. грн., кошти на поточних рахунках клієнтів зросли з 46,9 млн. грн.. до 96,9 млн. грн., депозити фізичних осіб - від 137,5 млн. грн.. до 207 млн. грн.

«Надійність - це та якість, яка в банківському середовищі цінується найбільше. Для банку найвищим досягненням є довіра з боку клієнтів та партнерів. Тому 20 років на ринку банківських послуг - це той показник, який дає право Банку ЛЬВІВ носити гордий статус стабільної банківської установи, якій довіряють все більше і більше клієнтів», - підкреслив Голова Правління Банку ЛЬВІВ Микола Вознюк.

Після прес-конференції розпочався святковий прийом для журналістів, клієнтів та партнерів Банку ЛЬВІВ. Саме тут і відбулося нагородження призами переможців конкурсу дитячого еко-малюнку, який Банк ЛЬВІВ проводив спеціально до 20-річчя. Загалом у конкурсі взяло участь більш ніж 200 дітей, і вибрати з-поміж них переможців було надзвичайно тяжко. Тому призерів виявилося не 3, а аж 7: 1-е місце, два 2-их місця, три 3-іх місця та приз глядацьких симпатій.

Ми дякуємо усім клієнтам, партнерам та просто друзям, які відвідали наш святковий захід.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет