• Google+

Держзембанк став членом НАБУ

19 октября 2013 г. — ПАО «Госзембанк»

ПАТ «Держзембанк», створений з метою запровадження нових механізмів фінансування АПК, став повноправним членом Незалежної асоціації банків України (НАБУ).

Рішення про це було прийнято Радою НАБУ в «15» жовтня 2013 р. та стало черговим кроком на шляху залучення Держзембанку до процесів взаємодії у банківській спільноті держави.
Голова Правління ПАТ «Держзембанк» Світлана Скосирська з моменту заснування організації є заступником Голови Ради НАБУ.

З моменту заснування НАБУ забезпечує вирішення різних питань між учасниками ринку фінансів, захист їхніх інтересів та вибудовування єдиної лінії взаємовідносин з Національним банком України та іншими державними органами з метою подальшого розвитку і зміцнення банківської системи України.
Отримання статусу повноправного члена Асоціації стало продовженням стратегії Держзембанку як активного учасника банківського ринку України, спрямованої на співпрацю з іншими комерційними банками задля налагодження надійних та ефективних механізмів залучення доступного фінансування в аграрний сектор економіки та підтримки малого та середнього бізнесу на селі.

Асоціацію було створено 4 листопада 2011 року. Тепер до складу НАБУ входять 98 банків. Основними цілями діяльності НАБУ є захист прав та інтересів банків-членів Асоціації, формування єдиної позиції по найбільш важливим для життєдіяльності банківської системи питань, підвищення кваліфікаційного рівня працівників банківської сфери та ін.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет