• Google+

Діамантбанк забезпечив медичним обладнанням Тернопільську лікарню №2

26 декабря 2013 г. — ПАО «Диамантбанк»

Діамантбанк в рамках Всеукраїнської соціальної програми «Подумай про життя!» забезпечив новим сучасним медичним обладнанням пологове відділення Тернопільської комунальної міської лікарні №2.

Медична установа отримала сучасні фетальні монітори: BISTOS BT 300 LCD та BIONET FC700, що призначені для одноплідної та багатоплідної вагітностей.

Як зазначила Ольга Сидорчук, заступник головного лікаря: «Особливість саме цих апаратів у тому, що вони записують стан плоду в утробі вагітної. Ми можемо завдяки цим моніторам діагностувати порушений стан плоду і, при необхідності, своєчасно провести родорозрішення. Тобто не дати дитинці загинути в утробі».

Мета благодійної програми «Подумай про життя!» – звернути увагу громадськості та вирішити проблему нестачі медичного обладнання в українських лікарнях.

Кожен бажаючий може приєднатися до соціальної програми Діамантбанку та зробити свій внесок у придбання сучасного обладнання для порятунку життів недоношених немовлят.

В Діамантбанку відкрито рахунок для благодійної допомоги пологовим будинкам: р/р 29092910093411 в ПАТ «Діамантбанк», МФО 320854, код ЄДРПОУ 23362711. Призначення платежу «Інша кредитна заборгованість. Подумай про життя ». Банк готовий надати всі фінансові документи, що підтверджують цільове використання коштів і запросити на церемонію передачі обладнання.

Отримати всю необхідну інформацію з питань, пов'язаних із програмою «Подумай про життя!», Ви можете, надіславши повідомлення на адресу [email protected]

Нагадаємо, що від початку реалізації Всеукраїнської програми «Подумай про життя!» Діамантбанк забезпечив необхідним медичним обладнанням 34 лікарні у 19 містах України.

«Подумай про життя!»

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет