• Google+

Дитячі мрії як майбутнє українського бізнесу – результати конкурсу на кращу бізнес-ідею для підлітків

11 ноября 2010 г. — ПАО «Фидокомбанк»

6 листопада 2010 року Ерсте Банк провів конкурс для підлітків на найкращу бізнес-ідею.

Загалом на конкурс було заявлено 22 роботи від підлітків віком від 9 до 15 років. Переможцем конкурсу став Леонід Ульянченко, 13-річний учень 7-Б класу київського ліцею № 171 «Лідер». Леонід запропонував ідею створення сайту, який би допомагав власникам домашніх тварин знаходити для них у разі потреби тимчасовий притулок. Юний бізнесмен найближчим часом отримає стартовий капітал від Ерсте Банку на реалізацію своєї ідеї. Також Леонід та інші фіналісти конкурсу – київські школярі Кирило Делікатний, Вадим Зенін, Костя Костюченко та Андрій Позняк – отримали від Сергія Біденка та Ірини Золотаревич книги «Хочу заробляти. Корисні поради для дітей та підлітків + 60 ідей заробітку» з автографами авторів.

Роботи конкурсантів оцінювались компетентним журі, до складу якого увійшли Тетяна Надточій, директор Департаменту роздрібного бізнесу Ерсте Банку, Сергій Біденко та Ірина Золотаревич, автори книги «Хочу заробляти. Корисні поради для дітей та підлітків + 60 ідей заробітку», а також Денис Довгополий, президент бізнес-інкубатора GrowthUP. «Я вражена дітьми, учасниками конкурсу, їхнім підприємницьким талантом та бажанням досягати успіху . Сподіваюся, що з підтримкою Ерсте Банку майбутні підприємці сьогодні зможуть підвищити рівень фінансової грамотності, а завтра стануть успішними власниками та керівниками бізнесів, що розвиватимуть українську економіку», – говорить Тетяна Надточій.

Конкурс на кращу бізнес-ідею для підлітків відбувався в рамках презентації книги «Хочу заробляти. Корисні поради для дітей та підлітків + 60 ідей заробітку» – спільного проекту авторів Сергія Біденка та Ірини Золотаревич з бізнес-школи «Дітки-Монетки», Ерсте Банку та журналу LQ. Під час презентації діти та їхні батьки мали змогу поспілкуватись з авторами книги, взяти участь у цікавій вікторині та підписати свої екземпляри книги у авторів. Конкурс та презентації проводились в книгарні «Читай-город» на території київського торговельно-розважального центру «Dream Town».

Ерсте Банк щиро дякує всім учасникам конкурсу і бажає нових та цікавих ідей у майбутньому!

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет