• Google+

До уваги вкладників ПАТ «КБ «НАДРА»

26 мая 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»


З 30 квітня 2015 року АБ «УКРГАЗБАНК» проводить другий етап виплати коштів вкладникам, які при укладанні договору з ПАТ «КБ «НАДРА»  вказали місце реєстрації проживання за паспортом: м. Київ, Київська або Львівська області. Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період до 29 травня 2015 року включно. З 30 травня виплати вкладникам ПАТ «КБ «НАДРА» будуть призупинені з огляду на необхідність завершення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку.

Виплати коштів вкладникам ПАТ «КБ «НАДРА» будуть поновлені не пізніше семи днів з дня відкликання банківської ліцензії та початку процедури ліквідації, встановленого Національним банком України, і здійснюватимуться вкладникам незалежно від строку завершення дії договору.

Інформацію про дату початку виплат та банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб буде оголошено на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «КБ «НАДРА» — www.nadrabank.ua, а також буде опубліковано в газеті «Голос України».

Довідкова інформація за телефонами:
«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб для вкладників ПАТ «КБ «НАДРА»: 0 800-30-40-10 (дзвінки по Україні безкоштовні);

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800-503-435 (дзвінки по Україні безкоштовні);

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб: 0 800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні);

ПАТ «КБ «НАДРА»: 0 800-300-070.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет