• Google+

ЕРСТЕ БАНК посилює правління та спостережну раду

11 июня 2010 г. — ПАО «Фидокомбанк»

10 червня 2010 року – Спостережна Рада АТ «Ерсте Банк» призначила Андреаса Клінгена, до теперішнього часу керівника підрозділу Стратегічного розвитку Erste Group, членом правління Ерсте Банку. Починаючи з 1 липня 2010 року п. Клінген на посаді заступника голови правління Ерсте Банку відповідатиме за корпоративний бізнес, фінансові ринки та казначейство, а також займе посаду фінансового директора.

“Андреас був залученим у розвиток Ерсте Банку з моменту виходу Erste Group на український ринок, вже майже чотири роки. Ми переконані, що його ґрунтовний досвід роботи в корпоративному бізнесі та на фінансових ринках разом з добрим розумінням українського банку та його стратегії, матимуть суттєвій внесок в стабільний розвиток Ерсте Банку», - пояснює Бернгард Шпальт, голова Спостережної Ради АТ «Ерсте Банк». Таким чином до складу правління Ерсте Банку ввійдуть Павел Цетковський, голова правління; Світлана Черкай та Андреас Клінген, заступники голови правління.

У зв’язку із призначенням Андреаса Клінгена членом правління Ерсте Банку, він виходить зі складу Спостережної Ради банку. З 1 липня 2010 року Спостережна Рада буде посилена двома новими членами: Францем Хохштрассером та Вольфгангом Шопфом. П. Хохштрассер, заступник голови правління Erste Group Bank AG, маючи серйозний досвід роботи на ринках капіталу, підтримуватиме стабільний розвиток українського банку. П. Шопф, керівник підрозділу управління ефективністю Erste Group, спеціалізується на контролінгу, плануванні та фінансовому менеджменті, приєднається до Спостережної Ради Ерсте Банку, де відповідатиме за управління витратами та оптимізацію і підвищення ефективності роботи банку. Таким чином до розширеного складу Спостережної Ради Ерсте Банку ввійдуть Бернгард Шпальт, як голова Спостережної Ради, Крістіан Гош, Франц Хохштрассер та Вольфганг Шопф на посадах членів Спостережної Ради.

Призначення вступлять в силу після їхнього затвердження Національним банком України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет