• Google+

«ЕРСТЕ КОНСУЛЬТАНТ» — нове видання для клієнтів Ерсте Банку

25 мая 2010 г. — ПАО «Фидокомбанк»

Вийшов друком перший номер видання для клієнтів-фізичних осіб — «Ерсте Консультант». Головними темами номеру стали: перспективи розвитку кредитування фізичних осіб в Україні, аналіз валютного ринку, поради щодо ефективного накопичення коштів та новини Ерсте Банку у першому кварталі 2010 року.

Також номер містить вітальне слово заступника голови правління Ерсте Банку Павла Цетковського, присвячене виходу першого номера видання «Ерсте Консультант». Заплановано, що видання виходитиме щоквартально українською мовою накладом 3000 примірників та розповсюджуватиметься у відділеннях Банку та на заходах, що підтримуватиме Ерсте Банк.

Регулярні рубрики видання — Новини, Капітал, Інтерв’ю номера, а також Ваш бюджет — рубрика, у якій на прикладі звичайної родини експерти Банку розраховуватимуть сімейний бюджет та надаватимуть поради щодо його ефективного використання.

«Ерсте Консультант» виходитиме в рамках реалізації концепції Банку — фінансового консультанта, що передбачає підтримку постійних стосунків з клієнтами, надання допомоги та консультацій, а також має на меті сприяння зростанню добробуту клієнтів Ерсте Банку. Саме тому обкладинка видання містить зареєстрований логотип «Фінансовий радник».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет