• Google+

Ерсте Банк почав приймати комунальні платежі

3 сентября 2010 г. — ПАО «Фидокомбанк»

З серпня 2010 року клієнти Ерсте Банку мають можливість сплачувати платежі на користь підприємств житлово-комунального господарства, а також операторів мобільного та фіксованого телефонного зв’язку у відділеннях банку. Наразі дана можливість є лише у клієнтів банку в таких містах Донецької області, як Донецьк, Маріуполь, Артемівськ, Горлівка та Красноармійськ.

Прийом платежів здійснюється в міжнародній платіжній системі FlashCheque, що стало можливим завдяки співробітництву Ерсте Банку з Банком Фамільний, який є розрахунковим банком цієї системи. Приймання платежів через систему FlashCheque відрізняється високою швидкістю та надійністю. Вигідними є і умови, на яких надаватиметься нова послуга – клієнти Ерсте Банку зможуть сплачувати рахунки без жодних додаткових комісій.

«Почавши приймати комунальні платежі від населення, наш банк продовжує реалізовувати стратегію розвитку, в рамках якої у відділеннях Ерсте Банку клієнти зможуть задовольняти всі свої щоденні фінансові потреби», – розповідає Світлана Черкай, заступниця голови правління АТ «Ерсте Банк».

В майбутньому Ерсте Банк планує поширювати географію надання цієї послуги завдяки співробітництву з іншими компаніями-посередниками в різних регіонах України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет