• Google+

Ерсте Банк пропонує нові карткові продукти МСБ та приватним підприємцям

21 февраля 2011 г. — ПАО «Фидокомбанк»

АТ «Ерсте Банк» пропонує своїм клієнтам нові продукти – корпоративні картки Visa Business та Visa Business Gold для юридичних осіб та поточний рахунок з карткою для фізичних осіб-підприємців. Карти доступні в гривні, доларах США та євро.

Використання корпоративних карток дає можливість юридичним особам здійснювати готівкові та безготівкові розрахунки, пов’язані з представницькими та господарськими потребами. В тому числі компанії можуть використовувати корпоративні карти для оплати витрат на відрядження в межах і за межами України, для одержання готівки в гривнях в межах України та в іноземній валюті за межами країни. Платіжні картки для фізичних осіб-підприємців передбачають поєднання поточного рахунку та корпоративної картки для здійснення всіх видів розрахунково-касового обслуговування, пов’язаного з господарською діяльністю, інкасацією торгової виручки на рахунок, а також зберігання коштів з можливістю зручного та оперативного доступу до них.

«Ерсте Банк пропонує підприємцям справді дуже цікавий продукт. Зазвичай, щоб використовувати картку та повноцінно користуватися поточним рахунком підприємець повинен відкривати два рахунки – з одного він має можливість, наприклад, проводити платежі, а до іншого прикріплена картка. Новий продукт Ерсте Банку «Єдиний рахунок» поєднує в собі поточний рахунок та карту для підприємців, що дозволяє ефективно і майже незалежно від часу та обставин керувати своїми фінансами», - розповідає Олександр Яблунівський, директор департаменту платіжних карток та альтернативних каналів обслуговування АТ «Ерсте Банк».

Зокрема, система щомісячних виписок дозволить компанії з максимальною точністю простежити за витратою коштів співробітниками, а також дасть можливість підвищити ефективність аналізу та планування витрат. Корпоративні картки іменні, тож випускаються за заявою уповноваженої особи компанії на будь-якого співробітника. Кількість карток до одного рахунку – необмежена.

Для існуючих клієнтів підприємців існує можливість перейти зі звичайного поточного рахунку на поточний рахунок з карткою, до того ж процедура переходу – безкоштовна.

Вартість відкриття рахунку для клієнтів юридичних осіб – безкоштовно, для підприємців - складає 50 грн, а відкриття картки варіюється від 50 до 250 грн, залежно від класу картки. Ставка по залишку на рахунку складає 1% річних в грн., 0,5% річних в доларах США та євро. Зарахування готівкових коштів в гривні є безкоштовним, у валюті – для юридичних осіб також безкоштовно, а для підприємців складає 1% від суми.

В майбутньому Ерсте Банк планує випускати кредитні корпоративні картки для юридичних осіб та кредитні картки для приватних підприємців.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет