• Google+

Ерсте Банк шукає соціальних підприємців

6 декабря 2011 г. — ПАО «Фидокомбанк»

Розпочато набір учасників тренінгової програми «Сприяння соціальному підприємництву»

В рамках реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності Ерсте Банк спільно із партнерами – Британською Радою в Україні, Фондом Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Українським Фондом підтримки підприємництва та Міжнародним Фондом «Відродження» – реалізує проект «Підтримка розвитку соціального підприємництва в Україні». Проект покликаний розповсюдити ідеї соціального підприємництва в українському суспільстві, а також надати соціальним підприємцям, що прагнуть розвивати власний бізнес, доступ до юридичної, фінансової та консультативної допомоги.


Пілотний етап проекту стартував у 2010 році із дослідження потенціалу сектору соціального підприємництва в Україні в трьох регіонах – в Донецькій та Львівській областях, а також в АР Крим. Саме в цих регіонах було проведено серію тренінгів та консультацій для 80 соціальних підприємців, а по закінченню – конкурс бізнес-планів, на який надійшло 20 заявок. Чотири переможці конкурсу отримали індивідуальні пропозиції по фінансуванню від Ерсте Банку. В результаті, у серпні 2011 року Ерсте Банк видав перший пільговий кредит на розвиток соціального підприємства медичному реабілітаційному центру «Здоров’є» м. Новоазовськ.

Наразі триває другий етап проекту «Підтримка розвитку соціального підприємництва в Україні». Ерсте Банк оголошує набір учасників тренінгової програми «Сприяння соціальному підприємництву». Тренінгова програма проводитиметься у Києві з 23 по 27 січня 2012 року. До участі запрошуються неприбуткові організації та соціальні підприємці, що прагнуть створити або вдосконалити соціальноорієнтований бізнес. Кінцевий термін подачі заявок – 23 грудня 2011 року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет