• Google+

Ерсте Банк відкрив Ерсте Клуб у Запоріжжі

23 сентября 2010 г. — ПАО «Фидокомбанк»

Ерсте Банк продовжує відкривати Ерсте Клуб для своїх клієнтів, друга зустріч учасників якого відбулась у м. Запоріжжя 16 вересня 2010 року. Основною темою стали перспективи розвитку банківського ринку в Україні, відновлення кредитування, а також можливості клієнтів щодо отримання кредитних ресурсів.

Під час заходу клієнти Запорізького РУРБ зустрілись із заступником Голови Правління банку з питань роздрібного бізнесу Світланою Черкай, директором Департаменту платіжних карток та альтернативних каналів Олександром Яблунівським, директором Департаменту маркетингу та сегментації клієнтів Тарасом Горкуном, також директором Запорізького регіонального управління роздрібного бізнесу Олегом Балуєвим. Під час зустрічі клієнти банку змогли вільно поспілкуватись із експертами банку, отримати консультації щодо банківського обслуговування загалом та переваг роботи із Ерсте Банком зокрема, а також клієнти могли познайомитись між собою та встановити нові ділові зв’язки.

Як зазначили гості, їм дуже важливий відкритий діалог з банком, вони цінують розуміння його співробітниками потреб своїх клієнтів та готовність надавати допомогу та підтримку в будь-якій фінансовій ситуації. За словами Світлани Черкай: «Головна місія Ерсте Банку — допомагати нашим клієнтам зберігати та покращувати свій фінансовий добробут. Тому, окрім традиційних банківських послуг, ми надаємо клієнтам фінансові поради у відділеннях банку та в рамках Ерсте Клубу. Тому ці зустрічі відбуватимуться на найактуальніші для клієнтів теми на регулярній основі у різних регіонах Україні. Усі клієнти банку, які приєднаються до Ерсте Клубу, матимуть можливість отримувати професійні банківські консультації, більше розумітись на фінансових послугах, дізнаватись про останні тенденції фінансового ринку, а також отримувати згодом додаткові переваги та привілеї під час користування продуктами та послугами банку».

Рішення про запровадження в Україні Ерсте Клубу було прийнято у продовження вікових традицій Erste Group, метою діяльності якої вже майже двісті років є дотримання принципів взаєморозуміння, підтримки та забезпечення добробуту та фінансової незалежності своїх клієнтів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет