• Google+

Ерсте Банк видає підприємцям кредити на нерухомість та транспортні засоби

20 июля 2011 г. — ПАО «Фидокомбанк»

З липня 2011 року АО «Ерсте Банк» розширив перелік кредитних продуктів для підприємців. Відтепер фізичні особи - підприємці та юридичні особи мають змогу отримати в банку кредити на придбання нерухомості на первинному та вторинному ринках, а також придбати в кредит транспортні засоби для комерційного використання.

Кредити на придбання нерухомості та транспортних засобів надаються юридичним особам та фізичним особам-підприємцям із річним обсягом виручки від реалізації (товарів, робіт, послуг) до 10 млн грн. Фіксовані процентні ставки за кредитами на придбання нерухомості становлять від 13,99% до 18,49% річних у гривні і залежать від строку кредитування. Максимальний термін кредитування складає 10 років. Кредит на придбання транспортних засобів для комерційного використання можна отримати на строк до 7 років. Залежно від терміну кредитування фіксована процентна ставка становить від 13,99% до 18,49% річних у гривні. Разова комісія за надання кредиту становить на нерухомість – від 1,00% до 1,99%, на транспортні засоби – від 1,49% до 1,99% від суми кредиту. Максимальний розмір кредиту складає 65% від вартості нерухомості чи транспортного засобу. В рамках акційної програми «Авто сходи» у клієнтів є можливість взяти кредит з використанням регресивної ставки для придбання авто. Процентна ставка у такому випадку складає 18,49% річних і щорічно зменшується на 0,5 процентних пункти за умови дотримання угоди.

«Для підприємців важливо аби банківські продукти були максимально прозорими і зрозумілими – саме такі кредити пропонує Ерсте Банк. При цьому в першу чергу цінність банківського кредиту в тому, що він допомагає малому бізнесу стати в майбутньому більш незалежним та активніше розвиватися», – розповідає Світлана Черкай, заступниця голови правління Ерсте Банку, і додає: «Наприклад, приміщення під офіс чи магазин в центрі Дніпропетровська площею 126 кв. м і ринковою вартістю близько 1,3 млн грн передбачає орендну плату в розмірі 21 тис. грн. в місяць. Отримавши кредит в Ерсте Банку під 18,49% річних терміном на 10 років та за умов першого внеску в 40%, щомісячна сума погашення по кредиту становитиме близько 14,5 тис. грн, що на 6,5 тис. грн менше, ніж орендна плата. Таким чином, за допомогою кредиту клієнт інвестує у свій бізнес, а не оренду, і через 10 років матиме власну нерухомість».

Забезпеченням по кредиту є нерухомість чи транспортний засіб, придбаний в кредит. Погашення по кредиту може здійснюватися за класичною схемою, що передбачає щомісячну сплату основної суми боргу рівними частинами та відсотків за фактичну кількість днів користування кредитними коштами. Також клієнти можуть розраховуватись за позику за ануїтетною схемою, за якою погашення кредитної заборгованості здійснюється щомісячно рівними частинами протягом всього строку кредитування.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет