• Google+

Erste Group вибрала символ для нового логотипу

14 сентября 2011 г. — ПАО «Фидокомбанк»

Символом ощадних банків у Австрії, Центральній та Східній Європі починаючи з 19-го століття була бджілка, яка стане частиною логотипу Erste Group у всіх країнах присутності. Відповідно до рішення правління групи, цей символ буде представлено восени 2012 року як перший єдиний логотип Erste Group.

«Бджілка завжди символізувала ощадливість, щедрість та працьовитість. Використовуючи цю символіку, ми повертаємося до наших коренів - ощадних банків, що були створені для сприяння економічному зростанню та давали людям можливість бути фінансово незалежними. Ми обрали традиційний символ бджілки аби показати, що так як і бджоли ощадні банки є стабільною опорою економічного зростання, процвітання на примноження добробуту – як для наших клієнтів, так і для всього регіону, де ми представлені», – прокоментував Андреас Трайхль, голова правління Erste Group.

Протягом останніх десяти років, Erste Group стала однією з найбільших фінансових груп в регіоні ЦСЄ. 50 000 співробітників Erste Group обслуговують близько 17 мільйонів клієнтів у 8 країнах. Сьогодні Erste Group — це сильна фінансова група, побудована на традиційних засадах ощадних банків.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет