• Google+

Голова Спостережної Ради ПАТ "КРЕДОБАНК" КШИШТОФ ДРЕСЛЕР взяв участь у ялтинському форумі "YES" в Україні

12 октября 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

З 30 вересня по 3 жовтня у м. Ялта проходив 7-й щорічний неформальний форум Ялтинської Європейської Стратегії («YES»)
З 30 вересня по 3 жовтня у м. Ялта проходив 7-й щорічний неформальний форум Ялтинської Європейської Стратегії («YES»). Це провідний український неурядовий форум, організований у партнерстві з фондом «YES» Віктора Пінчука, який об’єднує політиків, бізнесменів, учених та інтелектуальну еліту з усього світу.

Цьогорічний форум проходив під гаслом «Україна та світ: переосмислення перспектив» і зібрав понад 200 високих гостей - впливових українських та закордонних політиків, відомих громадських діячів. Серед них участь у дискусіях брали Олександр Кваснєвський, Леонід Кучма, Хав’єр Солана та інші не менш відомі особистості. Спеціальним гостем форуму став 42-й президент Америки Білл Клінтон. Відкривали 7-й Ялтинський саміт одразу два Президенти - Президент України Віктор Янукович та Президент Республіки Польщі Броніслав Комаровський.

У складі делегації Республіки Польщі у форумі взяв участь Голова Спостережної Ради КРЕДОБАНКу, Член Правління РКО Вank Рolski SA з напрямку ризику та стягнення Кшишстоф Дреслер. Делегація Республіки Польщі брала активну участь в обговореннях та дискусіях з питань європейської перспективи України, які відбувалися в ході форуму.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет