• Google+

КРЕДОБАНК - банк з високим рівнем відкритості та прозорості бізнесу

3 декабря 2009 г. — ПАО «Кредобанк»

26 листопада 2009 року в приміщенні Національної філармонії України відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Першого Національного конкурсу «Банк року-2009» за версією журналу «Банкиръ». В рамках цього конкурсу КРЕДОБАНК став переможцем в номінації «Банк з високим рівнем відкритості та прозорості бізнесу».

Всього у конкурсі взяли участь 128 банків, а його лауреатами стали 19 банків. Організатором заходу є видавництво «КБС-Издат», що видає журнал «Банкиръ» та довідник-каталог «Банки Украины, СНГ, стран Балтии».

Організатори конкурсу поставили собі за мету визначити найкращі банки, які змогли гідно зустріти серйозне випробування економічною кризою, зберегти свою ділову репутацію та довіру клієнтів.

- Для нас для нас є цінним отримати перемогу в номінації «Банк з високим рівнем відкритості та прозорості бізнесу», адже гідні банки-переможці в цьому конкурсі визначаються завдяки опитуванню безпосередньо серед банківських та фінансових установ, страхових організацій та їх партнерів, - прокоментував подію Голова Правління КРЕДОБАНКу Іван Феськів. – Сподіваюсь, що результати подібних конкурсів, які проводяться на засадах незалежної оцінки та змагальності, допоможуть представникам бізнесу та приватним особам, зорієнтуватися серед багаточисельних українських банків та обрати надійного фінансового партнера.

- Хочу підкреслити, що отримана номінація повністю відповідає принципам ведення бізнесу КРЕДОБАНКу і ще раз підтверджує адекватну оцінку цих принципів нашими партнерами та клієнтами, - зазначив Іван Феськів. – Ми максимально прозорі для громадськості з питань фінансових показників діяльності, організаційних змін та стратегічних планів розвитку банку, але при цьому беззастережно дотримуємося принципів банківської та комерційної таємниці у роботі з нашими клієнтами, і тому обрана нами політика відкритості в жодному разі не несе загроз нашим клієнтам.

Також протягом останніх трьох років згідно досліджень інформаційної прозорості українських банків, що проводилось рейтинговим агентством Standard&Poor’s та Агентством фінансових ініціатив, КРЕДОБАНК незмінно входить до п’ятірки банків-лідерів за інформаційною прозорістю для клієнтів та партнерів серед 30-ти найбільших українських банків.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет