• Google+

КРЕДОБАНК черговий раз став партнером благодійної акції Фонду «Серце до серця»

15 мая 2012 г. — ПАО «Кредобанк»

В м.Києві фінішувала VII акція всеукраїнського благодійного Фонду «Серце до серця». Цього року волонтери акції збирали кошти для придбання медичного обладнання для дітей хворих на цукровий діабет. За попередніми оцінками організаторів цьогорічна акція зібрала близько 5 млн. грн.

Велику роль у організації акції взяв також КРЕДОБАНК, який щорічно, активно підтримує акцію по всій Україні. Протягом квітня-травня 2012 року у всіх відділеннях мережі банку розміщувалися скриньки Фонду для благодійних внесків та рекламні плакати, приймалися без комісії кошти від благодійників. А під час фіналу 6 травня, незважаючи на вихідний день,більше ніж у 20-ти містах України працювали відділення Банку та приймали благодійні внески.


- В Україні перша акція Фонду «Серце до Серця» пройшла у травні 2006 році, а в Польщі цього року благодійна акція Фонду «Серце до серця» відбулася вже вдевятнадцяте, - розповідає в.о. Голови Правління КРЕДОБАНКу Марцін Куксіновіч, - і стала для поляків вже своєрідним святом. Передумови для розвитку таких масштабних благодійних акції я бачу і в Україні.

КРЕДОБАНК є одним із постійних та самих перших партнерів акції всеукраїнського Фонду «Серце до Серця», і протягом всіх років проведення акції надає Фонду різноманітну підтримку як організаційну – прийом та збір коштів від благодійників, так і фінансову, здійснюючи вагомі суттєві благодійні внески.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет