• Google+

КРЕДОБАНК отримав нагороду в номінації «Кращий Центр обробки даних нового покоління в Україні»

9 ноября 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

3 листопада розпочала роботу київська конференція “Cisco Expo-2010”. В рамках роботи конференції відбулося урочисте нагородження найкращих ІТ-проектів, реалізованих в Україні у 2010 році.

КРЕДОБАНК отримав нагороду в номінації «Кращий Центр обробки даних нового покоління в Україні».

Основне завдання побудови та введення в експлуатацію Центру обробки даних в КРЕДОБАНКу полягало в створенні безвідмовної та безпечної системи для консолідації баз даних і надання банківських послуг. Центр обробки даних нового покоління КРЕДОБАНКу побудовано компанією «ІНКОМ» і він відповідає найвищим вимогам надійності та безпеки. Проект було повністю введено в експлуатацію в жовтні 2010 року і він став одним з найбільших Центрів обробки даних в Західній Україні.

Також 19 жовтня 2010 року в Києві на 5-й щорічній конференції "ЦОД 2010. Тенденції і інновації" було презентовано досвід впровадження IT-проекту такого масштабу начальником Управління системної інтеграції ПАТ «КРЕДОБАНК» Ігорем Гентошем та представником компанії «ІНКОМ» Орестом Максимюком. Ця доповідь викликала великий інтерес серед провідних фахівців IT-галузі, які були присутні на цій конференції.

Під час конференції провідні фахівці IT-галузі ділилися своїм досвідом щодо побудови та експлуатації центрів обробки даних, розповіли про тенденції розвитку серверних систем, інфраструктури та технологій в області зберігання даних. Учасниками конференції стали понад двісті ІТ-керівників підприємств та організацій великого і середнього бізнесу.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет