• Google+

КРЕДОБАНК розпочав співпрацю з компанією PORTMONE.COM

13 января 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

В грудні 2009 року КРЕДОБАНК розпочав співпрацю з компанією PORTMONE.COM, яка є беззаперечним лідером ринку електронної оплати рахунків на Україні.

Відтепер клієнти КРЕДОБАНКу, які є власниками платіжних карток міжнародних систем Visa International та MasterCard Europe, за допомогою сервісу “Платіжний портал”, що розміщений на Інтернет-сторінці банку зможуть здійснювати оплату рахунків та регулярних платежів комунальних підприємств, Інтернет-провайдерів, телефонних компаній, операторів кабельного телебачення та мобільного зв’язку через власний мобільний телефон. Також клієнти банку зможуть здійснювати придбання ваучерів різноманітних компаній, поповнювати рахунки абонентів усіх діючих мобільних операторів України та виконувати різноманітні платежі на користь інших компаній.

- Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам якнайбільше додаткових послуг та зручностей, - розповідає Данута Сікора, Заступник Голови Правління КРЕДОБАНКу, що здійснює нагляд за вертикаллю продажів. - Тому ми розпочати співпрацю з PORTMONE.COM аби наші клієнти змогли завдяки Інтернету чи мобільному телефону швидко та зручно оплатити комунальні послуги за житло або поповнити рахунок мобільного телефону.

- До того ж, КРЕДОБАНК приділяє значну увагу розвитку новітніх технологій та прагне впроваджувати сучасне дистанційне управління коштами, позбавляючи клієнтів необхідності відвідувати щоразу установу банку, - додає Данута Сікора. - Наблизити банківський сервіс до клієнтів з більш широким спектром банківських продуктів покликана також і система Інтернет-банкінгу нашого банку, що має назву «KredoDirekt».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет