• Google+

КРЕДОБАНК увійшов у трійку переможців в номінації «Найкращий корпоративний річний звіт»

7 декабря 2009 г. — ПАО «Кредобанк»

В листопаді Асоціація Корпоративних Медіа оголосила переможців конкурсу «Найкраще Корпоративне Медіа України 2009». В номінації «Найкращий корпоративний річний звіт» КРЕДОБАНК посів третє місце.

Асоціація Корпоративних Медіа щорічно проводить конкурс «Краще корпоративне медіа України» починаючи з 2006 року. Мета конкурсу - популяризація професійних успіхів кращих корпоративних проектів країни. Конкурс також покликаний виробити стандарти корпоративної журналістики, дизайну та методів інформаційної дії на цільову аудиторію. До складу журі конкурсу входять фахівці відомих видавництв, а також авторитетні професіонали в області маркетингу, реклами, PR та управління персоналом.

Цього року за звання найкращих змагалися 70 корпоративний проектів в 9 категоріях: корпоративний сайт, річний звіт, газета для зовнішньої та для внутрішньої аудиторії, журнали для клієнтів та працівників, корпоративні фільми та книги, календар.

- Корпоративні річні звіти КРЕДОБАНКу неодноразово визнавалися одними з найкращих в Україні. Наш банк при підготовці звітів завжди керується принципами повноти розкриття інформації, комплексності та аналітичного підходу до висвітлення результатів діяльності за рік, - зазначає Голова Правління КРЕДОБАНКу Іван Феськів. – Ми прагнемо максимально вичерпно, доступно та цікаво представити своїм партнерам та клієнтам результати нашої роботи, при цьому приділяючи велику увагу дизайну та поліграфічному виконанню річного звіту. Ми вважаємо річний звіт однією з головних форм взаємодії банку не тільки з акціонерами та клієнтами, але й іншими зацікавленими в отриманні якісної інформації про банк сторонами, такими як рейтингові агентства, бізнес-партнери, співробітники банку, спеціалізована преса та громадськість.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет