• Google+

КРЕДОБАНК запровадив систему продажу банківських послуг пакетами для роздрібних клієнтів

30 апреля 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

Прагнучи забезпечувати фізичним особам – клієнтам банку комплексне банківське обслуговування, КРЕДОБАНК з квітня цього року запровадив продаж банківських послуг для роздрібних клієнтів пакетами.

Відтепер існуючі клієнти КРЕДОБАНКу відповідно до своїх потреб в тих чи інших банківських послугах та планованих обсягів використання цих послуг можуть обрати тарифний пакет - «БАЗОВИЙ», «КРЕДО КОМФОРТ», «КРЕДО КЛАСІК». Для більш заможних клієнтів, які зацікавлені у більш персональному банківського обслуговувані, пропонує тарифні пакети «VIP», «PREMIUM» та «PLATINUM».

Кожен пакет послуг включає в себе весь набір можливих банківських продуктів та послуг, що можуть бути надані клієнтові в КРЕДОБАНКу, це – депозити, кредити, рахунки, платежі, сейфи, чеки та інші банківські послуги. В залежності від виду пакету, а точніше його тарифної сітки, вартість банківських послуг відрізняється, також зростає або зменшується кількість безкоштовних банківських послуг.

– Запровадження такої системи продажу банківських послуг, - зазначає Голова Правління КРЕДОБАНКу Іван Феськів, - це зміна загального підходу до продажу банківських послуг для роздрібних клієнтів. До цього часу банк пропонував пакетне обслуговування для підприємств малого та середнього бізнесу, а також корпоративних клієнтів. Відтепер перевагами такої форми придбання банківських продуктів і послуг можуть скористатися і всі клієнти – фізичні особи, кількість яких перевищує 300 тисяч осіб.

– Впровадження пакетних послуг, - додає керівник банку, - це не тільки оптимізація та чітка регламентація тарифікації продуктів та послуг для клієнтів, прозорість встановлення тарифів та охоплення пакетами всіх послуг банку, але й виявлення лояльності КРЕДОБАНКу до існуючих клієнтів, адже в тарифних пакетах багато послуг та продуктів є безкоштовними.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет