• Google+

Керувати власною платіжною карткою за допомогою мобільного телефону пропонує РАДИКАЛ БАНК своїм клієнтам

13 июня 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

За останній місяць число клієнтів — власників платіжних карт, які використовують мобільний банкінг від РАДИКАЛ БАНКУ, збільшилося на 45% порівняно з попереднім.

Доступний, зручний та функціональний сервіс дозволяє кожному клієнту керувати платіжною карткою з власного мобільного телефону — за допомогою SMS отримувати оперативну інформацію про транзакції, які були здійснені за платіжною карткою, самостійно блокувати й розблоковувати картку, дізнаватися про залишок на рахунку, контролювати факт здійснення транзакцій і, відповідно, відразу реагувати у разі вчинення незапланованої транзакції.

Для підключення мобільного банкінгу необхідно встановити на свій телефон спеціальну програму. При встановленні безпосередньо на мобільний телефон необхідно в браузері телефону відкрити сторінку www.ukrcard.com.ua/mobile/, вибрати тип програми для моделі Вашого мобільного телефону та зачекати, коли завантажиться та встановиться програма.

Також можливо скачати програму та встановити її на телефон за допомогою програм для синхронізації телефону і комп'ютера, такі програми зазвичай розповсюджуються в комплекті з телефоном.

Детальніше про платіжні картки та акційних пропозиціях для власників платіжних карток можна дізнатися на сайті банку http://radicalbank.ua/ за посиланням http://radicalbank.ua/platizhni-sd/privatnim-seus/ або зателефонувавши до Контакт-центру за телефоном 0800507005.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет