• Google+

Клієнти КРЕДОБАНКу зможуть здійснювати платежі за допомогою мобільного телефону

2 февраля 2011 г. — ПАО «Кредобанк»

КРЕДОБАНК надав своїм клієнтам у Львові можливість здійснювати платежі за допомогою сервісу МобіБанк.

Розвиваючи сучасні технології дистанційного обслуговування, КРЕДОБАНК надав своїм клієнтам у Львові можливість здійснювати платежі за допомогою сервісу МобіБанк. Сервіс мобільних платежів МобіБанк – це послуга КРЕДОБАНКу для фізичних осіб, що дозволяє організувати управління власними коштами на банківському рахунку за допомогою мобільного телефону стандарту GSM.

За допомогою сервісу МобіБанк клієнти КРЕДОБАНКу можуть здійснювати оплату рахунків компаній, в т.ч. комунальних підприємств, Інтернет-провайдерів, телефонних компаній, операторів кабельного телебачення Львова. Сервіс мобільних платежів МобіБанк від КРЕДОБАНКу доступний у будь-який час і в будь-якому місці, де є мобільний зв'язок стандарту GSM.

– Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам найсучасніші банківські послуги та додаткові зручності у фінансовому обслуговуванні, – розповідає директор департаменту банківських продуктів та маркетингу Володимир Музика. – Тому ми запровадили сервіс мобільних платежів МобіБанк, щоб наші клієнти завдяки мобільному телефону мали можливість швидко та у зручний спосіб здійснити оплату рахунків та контролювати залишок коштів на своєму рахунку.

Основою сервісу мобільних платежів МобіБанк є технологія SMS-повідомлень, які забезпечують швидкий обмін даними клієнта із банком через оператора мобільного зв'язку завдяки спеціальному платіжному додатку, що записаний на SIM-карточці оператора мобільного зв’язку. Таким чином, SIM-картка у телефоні клієнта поряд з функцією ідентифікації абонента стільникового зв'язку виконує також функцію ідентифікації клієнта банку. Для того, щоб мати можливість здійснювати оплату послуг за допомогою сервісу МобіБанк клієнту потрібно лише відвідати будь-яку установу КРЕДОБАНКу та здійснити заміну своєї SIM-картки мобільного оператора на нову SIM-картку із вбудованим спеціальним платіжним додатком.

– Сервіс мобільних платежів МобіБанк забезпечує багатосторонній захист інтересів всіх його учасників. Безпека мобільних платежів і передачі інформації між учасниками системи гарантується використанням спеціальних технологій, сертифікованих програмних й технічних засобів, – зазначає Володимир Музика. – Окрім цього, за дорученням клієнта банк може обмежити загальний обсяг витрат коштів з банківського рахунку клієнта, обмежити суму за однією фінансовою операцією, а також визначити інші ліміти.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет