• Google+

Клієнти Ощадбанку здійснюють вдалі покупки щосезону

11 октября 2011 г. — ПАО "Ощадбанк"

Спільна акція Ощадбанку і компанії MasterCard триває - зустрічайте «Сезони вдалих покупок. Осінь». Для отримання гарантованих знижок, привілеїв чи бонусів держателям платіжних карток MasterCard та Maestro потрібно лише здійснити безготівковий розрахунок у мережі партнерів акції, яка триватиме до 30 листопада п.р. включно.

Придбавши побутову техніку та електроніку в мережі «Фокстрот. Техніка для дому», держателі картки MasterCard або Maestro від Ощадбанку отримають гарантовану знижку до 10%. Така сама знижка в комплекті з позитивними емоціями чекають на клієнтів Ощадбанку і у ТРЦ «Термінал» (боулінг-клуб, льодова арена, аквапарк, картинг-центр), ТРЦ «Більшовик» (льодова арена, боулінг-клуб) та РЦ «Ультрамарин» (боулінг-клуб). Крім того, вони мають змогу купити новенький ІPod на 5% дешевше і порадувати себе аксесуарами та сервісом у магазині iLand (офіційний дилер і сервісний центр техніки та програмних продуктів Apple в Україні). Їздити за покупками та розвагами держателям картки MasterCard або Maestro від Ощадбанку також вигідно, адже надається 15%-на знижка на кожну поїздку в таксі «Мільйон». Завдяки акції можна придбати знижку за спеціальною ціною 2 гривні на інтернет-ресурсі www.kupiskidku.com. Надається також знижка в розмірі 20% на участь у будь-якій програмі тренінгів від Іцхака Пінтосевича.

І це ще не все, адже всі клієнти Ощадбанку, які візьмуть участь у цій акції, також матимуть можливість стати власниками одного з 30 сертифікатів на суму 500 гривень, який можна використати в мережі партнерів на власний вибір.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет